Doradztwo

Masz problem z rentownością obiektu? Odnotowujesz zbyt duże straty na kuchni? Mimo Twoich starań wciąż pojawiają się problemy i nie wiesz, jak im zaradzić? Skorzystaj z pomocy ekspertów – zamów usługę profesjonalnego audytu i doradztwa.

Audyt rozpoczyna się od wizyty specjalisty, który incognito przygląda się funkcjonowaniu firmy – po to, by poznać jej realia i obiektywnie określić, jak może być odbierana przez klientów.

Następnym krokiem są wywiady z kierownikami działów – dzięki temu audytor zyskuje pełny obraz sytuacji w firmie i precyzuje obszary, które wymagają wprowadzenia zmian.

Doradztwo może dotyczyć konkretnego działu lub kompleksowych rozwiązań:

Wybór sprzętu

Rekrutacja

Zarządzanie

Sprzedaż

Marketing

Karty menu

Food cost

Doświadczenie

Specjaliści Squadra to praktycy, z wieloletnim doświadczeniem w biznesie. Dzięki nim dowiesz się, jak prawidłowo przeprowadzić analizę rentowności restauracji, ulepszyć działania marketingowe czy poprawić PR.

Wiedza

Uzyskasz cenne wskazówki, dotyczące planowania zakupu sprzętu gastronomicznego, negocjacji z dystrybutorami oraz pozyskiwania pracowników. Opracujesz profesjonalną kartę menu i nauczysz się efektywniej prowadzić gospodarkę magazynową.

Wsparcie

Możesz też liczyć na pełne wsparcie merytoryczne, dotyczące HACCP (krytycznych punktów kontroli czystości i jakości usług).

Opowiedz nam o Twoich potrzebach – zaproponujemy najlepsze rozwiązanie.

Rozpocznij Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start